Uusiutuva hotelli Marski Helsinki - ZUMA mukana kalustamassa Marskia


Suomen ensimmäinen Signature-hotelli Marski by Scandic avaa ovensa Helsingin keskustan sykkeeseen alkukesällä. Marski ei ole pelkkä hotelli, vaan se edustaa modernia suomalaista elämäntyyliä ja asennetta – Finnfulnessia.

- Me haluamme tarjota vieraillemme aitoa helsinkiläisyyttä ja aitoa suomalaisuutta oivaltavalla tavalla. Finnfulness on moderni asenne, joka avaa ovet Helsinkiin, sellaisena kuin me sen näemme ja koemme, Marski by Scandicin hotellinjohtaja Jouko Puranen kertoo.

Finnfulness on yhdistelmä suomalaista vastuullisuutta, ylpeyttä omista juurista ja uteliaisuutta ympäröivää maailmaa kohtaan. Marskissa leikitelläänkin tyylikkäästi suomalaisilla outouksilla. Moni suomalaiseen silmään tuttu, mutta ulkopuolisille oudolta näyttävä asia tuodaan Marskissa esiin oivaltavan uskaltavasti.

- Marski määrittää sanan ”lifestyle” uudelleen. Avaamme uniikin ja rohkean hotellin, joka luo täysin uudenlaista sisältöä ja tapahtumatarjontaa Helsingin keskustaan, Puranen kuvaa.

Oivaltavan suomalaista omaleimaisuutta

Alun perin vuonna 1962 avatun hotellin remontti aloitettiin viime vuoden tammikuussa. Uudistunut hotelli seisoo tukevasti juuriensa päällä edustaen luovaa ja ennakkoluulotonta nykypäivän Helsinkiä.

Moderni suomalaisuus ja helsinkiläisyys eivät pelkästään näy Marskin puitteissa, vaan myös palveluntarjonnassa ja tavassa toimia. Paikallinen kulttuuri näkyy erityisesti tapahtuma-skenessä: vahvasti läsnä ovat helsinkiläinen musiikki, taide ja alakulttuurit.

- Hotelliin ovat lämpimästi tervetulleita viihtymään kotimaisten ja kansainvälisten vieraiden lisäksi myös paikalliset: Marskissa voi viettää aikaa, tehdä töitä tai tulla lasilliselle tai lounaalle, Puranen kertoo.

Omaleimaisuus näkyy myös ravintolatarjonnassa. Kaikki Marskin ravintolatoiminnot ovat uniikkeja ja räätälöityjä. Myös helsinkiläisten kovin kaipaama, legendaarinen Marskin baari palaa katukuvaan entistä rouheampana.

Matkamessuilta löytyvä Scandicin osasto on saanut inspiraationsa Marskin designista ja tunnelmasta. Marskin nettisivut avautuvat tänään, ja varauksia voi jo tehdä.

- Matkamessuilta voi saada ensimakua Marskista, Puranen lupaa.
Scandicilla on Signature-hotelleja myös Ruotsissa Tukholmassa ja Norjassa Oslossa.

Teksti ja kuvat: Scandic hotels

Lisätietoja: Zuma interiors,