Intohimomme on auttaa asiakkaitamme ja heidän asiakkaitaan lisäämään viihtyvyyttä ja elämyksellistä kokemusta kalustamisen ja sisustamisen keinoin. Edustamme useaa eri tehdasta ja valmistajaa, joiden valikoimista löydät oikean ratkaisun kuhunkin tarpeeseen. Kauttamme saa toiveiden mukaisesti kaikki kalusteet ja sisustustuotteet – niin sisälle kuin uloskin.

VONDOM

www.vondom.com

Upeita kalusteita ravintolaan, hotelliin, terassille, ulkotiloihin niin mattapinnalla, korkeakiiltoisena kuin valaistunakin. Mix and Match – sekoita tilaan erityylisiä ja -värisiä tuotteita.

Tuotteet on valmistettu vahvasta ja laadukkaasta kestomuovista. Värisävyjä ja verhoiluja löytyy useampia.

SCAB DESIGN

www.scabdesign.it

Italialainen Scab valmistaa upeita kalusteita julkisiin tiloihin. Se on kasvanut yhdeksi hohtavista ruiskupuristettujen huonekalujen valmistajista Euroopassa.

Monet mallit löytyvät myös verhoiltuna juuri sillä kankaalla mikä on projektiisi paras vaihtoehto. Mallistosta löytyy, tuolit, pöydät, baarituolit – sisätiloihin ja osa myös ulkotiloihin.

POTTERY POTS

www.potterypots.nl

Potterypots valmistaa näyttäviä kukkaruukkuja ja sisustustuotteita Fiberstonesta. Fiberstone on lasikuituvahvisteista materiaalia, jossa on käytetty yhtenä ainesosana myös murskattua luonnon kiveä. Tuote myös näyttää luonnonkiveltä.

Tuotteet ovat kevyitä ja siten myös helposti siirreltävissä. Mallistossa uutuuksia.

Jonas Ihreborn

www.ihreborn.se

Ruotsalainen Jonas Ihreborn valmistaa kauniita ja skandaaviseen makuun sopivia hotellikalusteita jotka tuunataan aina kohteen mukaan sellaisiksi kuin suunnittelja ne haluaa.

Valikoimasta löytyy ihania omaa rauhaa antavia korkeareunaisia sohvia, yksinkertaisen tyylikkäitä nojatuoleja, raheja ja pöytiä.

Arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat

Nicolle

www.chaises-nicolle.com

Ranskalaisen Nicollen teollisuushenkiset terästuolit vuodelta 1933 valmistetaan edelleen Pariisissa käsityönä. Niitä on käytössä niin yksityisissä kodeissa kuin myös hotellien auloissa ja ravintoloissa.

Tuoleja on saatavana RAL värikartan mukaisena julkisiin tiloihin tai varastoväreinä 5 eri epoxi perusvärissä: mattamusta, mattaharmaa, korkeakiiltoinen punainen, korkeakiiltoinen valkoinen ja lakattu metalli. 

POINT

www.point1920.com

Espanjalainen POINT valmistaa kauniita kalusteita perinteisin menetelmin käsityönä 90 vuoden kokemuksella. Tuotteita tehdään eri materiaaleista ja ne sopivat niin sisälle kuin uloskin.