Zuma Interiors tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua korkeatasoisten hotellien, ravintoloiden ja muiden julkisten paikkojen sisä- ja ulkotilojen kalustamiseen ja sisustamiseen. 

Luomme tiloja arkkitehtien ja suunnittelijoiden suunnitelmien pohjalta ja käytämme projekteissa vain laadukkaita tehtaita ja valmistajia. Suosimme tuotteita, jotka kestävät aikaa ja ovat huollettavia. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa!

 

Arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat

Arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat

Avustamme arkkitehtejä, sisustusarkkitehtejä ja -suunnittelijoita kalusteisiin liittyvissä määrityksissä ja ehdotuksissa. Neuvomme kalustevalinnoissa ja selvitämme materiaalit etukäteen, esimerkiksi  julkisten tilojen määräyksiä palosuojauksesta kirjaimellisesti noudattaen. Vainuamme tuoreimmat trendit, taidamme uusimmat tekniset ratkaisut ja viemme projektin maaliin sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Tarvittaessa etsimme myös korvaavia tuotevalintoja sekä hoidamme kalusteiden kuljetuksen, logistiikan ja asennustyöt puolestanne. Yhteistyöverkostomme kautta kokoamme kuhunkin projektiin sopivan ammattilaisten tiimin ja olemme apunanne aina projektisuunnitelmasta toteutuksen loppuun saakka.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, kun tarvitset lisätietoa

Hotellit ja ravintolat

Hotellien julkisissa, yhteiskäytössä olevissa tiloissa ja myös yksityisissä huoneissa vaaditaan laadukkaita ja tilaan mukautuvia kalusteita. Tarjoamme tunnetuilta brändeiltä juuri hotellien tiloihin suunniteltuja, kestäviä kalusteita ja tarvikkeita. Kauttamme saat ”avaimet käteen” -toteutuksen aina kaluste-ehdotuksesta kokonaisvaltaiseen asennukseen ja materiaalien hoito-ohjeisiin saakka.

Toteutamme kunnianhimoisesti ja korkealla palveluasenteella laatuprojekteja yhdessä suunnittelijoiden ja hankintahenkilöstön kanssa. Vuosien mittaan olemme toteuttaneet lukuisia hotelleja, ravintoloita, hotellihuoneita, hotellien vastaanottoja, terasseja, konferenssitiloja, kylpylöitä, yritysten toimistoja ja muita julkisia tiloja. 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, kun tarvitset lisätietoa

Hankintaosastot

Tarjoamme ostajille ja hankinnoista vastaaville ammattilaisille kokonaisvaltaista palvelua aina projektin määrittelystä ja kaluste-ehdotuksesta lopulliseen toteutukseen asti. Huomioimme tilojen erityispiirteet asetettuja määräyksiä noudattaen. Avustamme kalustehankinnoissa, neuvomme valinnoissa, ehdotamme korvaavia tuotteita ja selvitämme materiaalien ominaisuudet etukäteen.

Taivumme myös nopeisiin muutoksiin niin aikataulun, logistiikan kuin asennus- ja kiinnityspalveluiden kanssa. Asennustiimiltämme onnistuu myös huolto- ja purkutyöt. Toimintaperiaatteemme ja päämäärämme on, että sinun ei tarvitse muuta kuin luottaa, että homma hoituu. 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, kun tarvitset lisätietoa

Laivateollisuus

Tarjoamme laivateollisuuden tarpeisiin toiminnallisia ja meriympäristöön sopivia kalustus- ja sisustusratkaisuja, jotka on tehty kestämään aikaa sekä laadultaan että muotoilultaan. Avustamme valinnoissa ja neuvomme materiaaleissa. Kauttamme saat ”avaimet käteen” -toteutuksen aina kaluste-ehdotuksesta materiaalien hoito-ohjeisiin saakka.

Huomioimme laivateollisuuden tilojen erityispiirteet asetettuja määräyksiä noudattaen, esimerkiksi kansi- ja kylpyläkalusteet vaativat teräkseltä erikoislaatua jonka otamme suunnitelmissamme huomioon. Toteutamme kunnianhimoisesti ja korkealla palveluasenteella laatuprojekteja yhdessä suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, kun tarvitset lisätietoa