ASIAKASPALVELUA TÄYDELLÄ SYDÄMELLÄ

Zuma Interiors on suomalainen perheyritys joka tarjoaa kalustamisen ja sisustamisen ammattilaisille kokonaisvaltaista palvelua kalusteratkaisun suunnittelusta ja oikeiden materiaalien valinnasta asennukseen saakka. Teemme läheistä yhteistyötä eri hotellien ja hankintavastaavien kanssa, sillä mielestämme suomalaisten hotellien tulee olla ainutlaatuisia ja tarjota asiakkailleen niin viihtyisiä aulatiloja kuin yksilöllisiä hotellihuoneitakin.

YHTEISTYÖSSÄ MAAILMAN JOHTAVIEN KALUSTEVALMISTAJIEN KANSSA

Tavoitteenamme on auttaa kaikkia asiakkaitamme luomaan mieleenpainuvia tilaratkaisuja, laadusta tinkimättä. Jotta tämä olisi mahdollista, tuomme maahan hinta- ja laatusuhteiltaan erinomaisia irtokalusteita ja sisustustarvikkeita, jotka edustavat alan ehdotonta huippua. Olemme valinneet laajasta valikoimasta ne tuotemerkit ja valmistajat, jotka toimintamallinsa, muotoilunsa, hintansa ja teknisten ominaisuuksiensa puolesta soveltuvat suomalaiseen ympäristöön, niin sisä- kuin ulkotiloissa.

ASIAKKAAN TUKENA SUUNNITELMASTA TOTEUTUKSEEN SAAKKA 

Yhteistyöverkostomme kautta kokoamme kuhunkin projektiin tarvittavan ammattilaisten tiimin. Pyrimme toimimaan asiakkaan tukena niin kalustesuunnitelman teossa, materiaalien valinnassa, kustannuslaskelmissa kuin asennuksissakin. Neuvomme kalustevalinnoissa julkisten tilojen määräyksiin liittyen ja etsimme tarvittaessa korvaavia ratkaisuja. Avustamme myös logistiikassa ja tarvittaessa huollamme ja korjaamme myös kalusteita. 

Ota yhteyttä ja kerro meille tavoitteesi, toiveesi tai ongelmasi niin katsotaan yhdessä miten voimme olla avuksi!

tai puh. 040 700 9903