Scandic Simonkenttä sai uuden ilmeen


Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Scandic Simonkenttä on pääkaupunkiseudun vilkkaimpia hotelleja. Uudistuneessa hotellissa yöpyjiä hemmotellaan tyylikkäillä huoneilla, kokousvieraita puolestaan näyttävällä tapahtumakerroksella. 

Helsingin vilkkaimpiin kokoushotelleihin kuuluva Scandic Simonkenttä palvelee matkailijoita ja kokousvieraita täysin uudistuneena. Hotellin kaikki 360 huonetta on nyt kunnostettu täysin. 

”Uudistus parantaa viihtyvyyttä: huoneissa on nyt muun muassa uusi tyylikäs sisustus ja uudet kalusteet”, kertoo Scandic Simonkentän hotellinjohtaja Outi Hanhijärvi

Vieraiden kokemuksen parantamisen lisäksi uudistuksen tavoitteena oli nostaa hotellin energiatehokkuutta. 

”Uusimme paljon talotekniikkaan liittyviä asioita ilmastoinnista ja valaistuksesta jäähdytykseen ja viemäröintiin. Tekniikan uusiminen parantaa myös energiatehokkuutta. Esimerkiksi led-lamppujen käyttöönotto useissa tuhansissa valaisimissa auttaa säästämään energiaa”, Hanhijärvi sanoo. 

Tammikuussa avautunut tapahtumakerros taipuu kokouskäytöstä tunnelmallisiin hääjuhliin 

Scandic Simonkenttään rakennettiin myös lisää kokous- ja tapahtumatiloja. Uusi tapahtumakerros avautui vuoden 2018 alussa. Tilat on suunniteltu palvelemaan erityisesti vaativien kokousjärjestäjien tarpeita. 

”Tilat muuntautuvat monenlaiseen käyttöön, ja niitä voi varioida myös päivän mittaan. Koulutusta ei tarvitse järjestää kahdeksasta neljään luokkahuonemuodostelmassa istuen, vaan tilaan on mahdollista tuoda esimerkiksi nojatuoleja tai seisomapöytiä”, Hanhijärvi kertoo. 

Tiloihin mahtuu jopa 240 vierasta, ja ne sopivat myös muuhun kuin kokous- ja koulutuskäyttöön. 

”Helsingin ydinkeskustassa on nyt moderni, trendikäs ja iso tila, joka soveltuu monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tapahtumatilassamme voi pitää esimerkiksi näyttelyn, juhlat tai cocktailtilaisuuden. Tilassa on myös esiintymislava bändille, ja hotellissa voikin järjestää vaikka hääjuhlat!” Hanhijärvi iloitsee. 

Teksti ja kuva: Scandic Simonkenttä